Let us dress you ..



Tjaba tjena hallå!!!

Visst har lovet gått snabbt? Kanske lite för snabbt... men imorgon är det skola igen, ny vecka, nya prov, nya möjligheter helt enkelt. Tänker man efter lite så är det inte alls långt kvar tills sommaren är här igen! Varma sommarkvällar, sol och bad. Sommaren är extra mycket efterlängtat eftersom vintern är så onödigt lång.
Nu till huvudsaken!
Bilden här nedan är en affisch som beskriver ett projektarbete som en del elever på skolan har i uppgift att utföra. Affischen är uppe i skolans korridorer så att ni som är intresserade kan kolla lite närmare på för mer information, vilket ja självklart hoppas att ni alla är.

/ E.G :)




Europeiska bartenderskolan


Hej alla underbara!
Är ni sugna på nya äventyr i livet? En bartenderkurs kanske inte skulle sitta fel?
Europeiska bartenderskolan har underbara erbjudanden för dig som är intresserad. Dem har Europas bästa instruktörer som hjälper dig att bli en professionell bartender efter fyra veckors intensivt arbete. Städerna du kan utbilda dig på är Kos, London, Phuket, Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo.
Utbildningen kostar naturligtvis, men du kommer hem med mycket goda kunskaper, nya vänner och framför allt goda möjligheter att få jobb på arbetsmarknaden i framtiden.
Låter det intressant eller vill du bara kolla runt lite för mer information kan du gå in på deras hemsida www.bartenderskolan.com.












/ E.G :)




SPORTLOV

Äntligen SPORTLOV tänker många av er nu och det har ni rätt i. Sportlovet kommer att vara i en vecka som ni vet, men det är viktigt att ni under den här veckan utövar någon sorts idrott. De flesta av er har förmodligen även många prov som väntar efter lovet, se därför till att studera till dem också.

Ha ett bra lov!

                       





//S.A <3

Ingen vanlig onsdag

Idag var det ingen vanlig dag för studenterna och då kan man undra varför? Anledningen till en superbra onsdag beror på studentmössorna som äntligen har kommit. Alla treor var självklart förväntansfulla över att öppna kartongerna och få se mössorna och alla andra prylar som de har beställt. När man väl öppnat paketet och prövat sin studentmössa slog tanken att det faktiskt inte är så mycket kvar till den 10 juni. En känslomässigmix slog alla treor som denna dag mottagit sin studentmössa. Känslan av att lämna gymnasiet, där man har tillbringat tre roliga och lärorika år, men även förväntningen inför att ta ett steg in i framtiden.

Till alla elever på skolan vill jag bara säga: ta vara på den tid ni tillbringar i skolan, för så fort ni inte känner av det så kommer ni att stå utanför skolan och sjunga "SJUNGOM STUDENTENS LYCKLIGA DAG".







// S.A<3


Alla hjärtans dag

"Glad alla hjärtans dag våra bröder, Chame och Chahed. Älskar er oerhört mycket" // Från era bröder, Jenii och Nora

"Glad alla hjärtans dag Ena. Älskar dig så mycket". / Pajala

"Glad alla hjärtans dag Julie Is & Mirna K. Älskar er, Puss Puss"// Maria Kulen

"Glad alla hjärtans dag Maho, kungen, Rezvani. Älskar dig bror"// Mahmoudi

"Glad alla hjärtans dag till er alla singlar, hoppas ni har någon att fira denna dag med. Puss och kraaam"// Lisa

"Älskar dig. Glad alla hjärtans dag!"// Jesper

"Glad alla hjärtans dag älskade Maria"/ Philip

"Glad alla hjärtans dag"/ Kristin



Dessa fina hälsningar är från eleverna på skolan inför alla hjärtans dag, som är den 14 februari. Alla hjärtans dag har blivit en tradition som firas varje år. I butiker kan vi finna alla hjärtans dag presenter och hjärtformade geléhallon som man kan köpa. Även i skolan har många elever idag fått röda rosor, som symboliserar kärlek. Om Du också vill skicka en hälsning till någon du har kär är det bara att maila det till oss på [email protected]
Missa inte chansen ;)

Glad alla hjärtans dag till er alla från mig

//S.A<3


Årets musikal

De Geer har som alla andra år börjat förbereda inför årets musikal. I år kommer musikalen att heta FAME och utspelas av samtliga elever från det Estetiska programmet. Eleverna som går på Mode- Design-Textil- programmet kommer även de att medverka i musikprojektet, genom att de förbereder scenkläderna. 

För ytterligare information följ gärna FAME- bloggen via länken 

 http://www.degeer.norrkoping.se/show.php?page=blogg_fame_2010 




//S.A <3


Vinna eller förlora :)





Tjena mors!!!

Idag har vi tjejer spenderat eftermiddagen i Norrköpings roligaste butiker.
Vi har kommit i kontakt med olika företag. Några av dem är Kicks, Life och Yves Rocher.
I och med det har vi fått några provprodukter utav dem som vi sedan delar ut till er på skolan när tidningen publiceras ut. Tanken med "stadsvandringen" är att vi får mer information om butikerna i city och även att ger er elever chansen att testa på en del av deras produkter. Vi kommer även ha en tävling som ni får ta del av när tidningen är ute. Segraren vinner naturligtvis en del av dessa produkter men även produkter/presenter som vi tjejer väljer och ha med vid sidan av.


Hoppas ni är taggade och att ni är riktiga vinnarskallar allihopa :)))) !!


/ E.G :)

RSS 2.0