Pinsamma sms!



Hej alla underbara läsare!!!

Förhoppningsvis har ni alla haft en rolig helg, för framför oss väntar ännu en lång skolvecka.
Snart kommer vår tidning att publiceras, där ni bland annat kommer att kunna läsa om pinsamma sms som svenska folket råkar skicka till varandra. Mina favoriter lyder :

Till: Pappa
Sms: Måste få fråga. Hur ofta har ni sex? /L
Svar: Det vill jag inte riktigt prata med dig om.

Förklaring: Skulle skicka till en vän. Jag och min man har nästan aldrig sex och jag vill verkligen inte veta hur ofta mina föräldrar har sex. Tur att han inte var snäll och svarade.
/Linnea


Till: Mamma
Sms: Shiiet Jag och Fredrik hade sex i morsans säng igår, hoppas inte hon får reda på det :S
Svar: Men Sophie... jag tror att vi ska ta ett snack när jag kommer hem. Du har utegångsförbud i två veckor och byt mina lakan nu!

Förklaring: Jag skulle skicka till min bästa kompis men det hamnade hos mamma i stället! Har fortfarande utegångsförbud och det blev ett jävligt långt snack när hon kom hem.



/ E.G :)

Rommeresa

För alla skidsugna elever:

glöm inte att anmäla er till Rommeresan den 16 februari.

Anmälan kan ske följande tider i elevrådsrummet(sal 460):
Tisdag 26/1 klockan 11.30-14.00
Onsdag 27/1 klockan 13.30-15.30
Torsdag 28/1 klockan 12.30-14.00

För mer information kontakta elevrådet!



//S.A<3








Tankar

Hej
                                                                                                                                                            Idag fick jag ett e-mail av ABC-Gruppen. För er som inte vet är ABC-Gruppen landets största leverantör av bland annat studentmössor, skoltröjor, avslutningströjor och övriga tröjtryck. När jag läste mailet insåg jag att det faktiskt inte är så mycket kvar till studenten och att årets studenter bör ha en god överskit över datum och andra aktiviteter inför studenten. Dessutom är det många saker som bör fixas inför studenten, exempelvis studentkläder och studentflak med musikanläggning. För övrigt vill jag bara påpeka att studenten i år kommer att äga rum den 10 juni.  



//S.A<3









kort och gott om vår härliga gymnasieskola!

Hej alla underbara läsare!

Just nu sitter jag och skriver lite om De Geergymnasiet som ni kommer att kunna läsa om i vår skoltidning, som inom kort kommer att delas ut till eleverna på skolan. Jag skriver inte bara ren fakta utan det blir också mycket av mina egna tankar och funderingar över lite allt möjligt gällande skolan. Tycker det är väldigt kul att skriva om just De Geergymnasiet, för att det finns så mycket bra att skriva om. Det viktigaste med att vara elev på skolan är att man kan vara sig själv till hundra procent. Man blir accepterad för den man är helt enkelt. Relationen mellan eleverna är i stort sätt väldigt stark, vilket leder till en bättre miljö och roligare studieliv.





/ E.G :)

Nytt år

 
Gott slut på 2009! 

År 2010 är ett år som är nytt för oss alla. Alla har vi förhoppningar om hur vi vill att det här året ska se ut och vi uppmanas att alltid göra bra ifrån oss, både hemma och i skolan. Jag hoppas att det här året blir ett lyckat år, inte endast för att vi tar studenten, utan för att alla ska känna sig älskade och lyckliga. Jag hoppas även att de förhoppningar vi har om år 2010 håller och att alla våra önskningar slår in.   

Det här jullovet har varit annorlunda än tidigare år. Eleverna på De Geer har nämligen ett längre jullov än vad elever på andra skolor har. Lovet har varit väldigt bra och skönt. Vi har även fått en liten gåva uppifrån, nämligen snön, som många har längtat efter. Nu kan man börja räkna dagarna för att det inte är mycket kvar tills det att skolan börjar.



//S.A<3


RSS 2.0