HEJ

Hej alla underbara läsare!

Vi har härmed avslutat vårt projektarbete, vilket innebär att vi inte längre kommer att fortsätta att driva bloggen. Men vi vill tacka för oss och det har varit väldigt roligt att blogga om allt som berör skolan och mycket annat.




PUSS och HEJ!!!

Oskarshamn




De här bilderna tog vi när vi var i Oskarshamn. Det var en tisdag som vi åkte dit alla treor som läser fysik B med vår fysiklärare Chuong. Vi tillbringade hela dagen där och det var en oförglömlig resa.


MUSIKALEN FAME!

Den 2 maj kl 16 är det premiär för musikalen FAME på Östgötateatern. De medverkande är skolans estetelever och de lovar att det kommer bli en alldeles fantastisk föreställning. Här nedan kan ni se schema över visningarna. Passa på att köpa din biljetter i tid! 
Går du på Degeergymnasiet har du desstuom möjligheten att se musikalen helt kostnadsfritt med din klass. Kolla upp hos din mentor vilken tid som gäller för just eran klass.   

Östgötateatern ligger nära järnvägsstationenTeatertorget 1.

Premiär: 2 maj klockan 16.00
3 maj kl 19
4 maj kl 19 (skolföreställning även kl 13. FULLT!)
5 maj kl 19
6 maj kl 19 (skolföreställning även kl 13.  FULLT!)
7 maj kl 19
8 maj kl 18 (SLUTSÅLT)










E.R


Vårhälsning i Linghallen

Då var det dags igen!
Idag hölls den årliga vårhälsningen på förrmiddagen i skolans idrottshall, Linghallen där vår nya rektor.

Det bjöds på mångavåriga medverkande av skolans duktiga elever! körsång av musikeleverna, jazz, härlig rock, dans, rektorstal av vår nya rektor Johan Nordman och ett inspirerande vårtal av Sofia Omstedt var vad som stod på årets schema!

 Nu känns det definitivt som att våren är här..
 i alla fall hos oss här på DeGeergymnasiet!












E.R

RSS 2.0